Πολιτική Απορρήτου

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη-εγγεγραμμένου χρήστη και υπεύθυνος ελέγχου για την επεξεργασία των δεδομένων του στην ηλεκτρονική σελίδα υπηρεσιών του www.kingstrom.gr είναι η  εταιρία με την επωνυμία ΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, η οποία εδρεύει στην Λάρισα  (Ηρώων Πολυτεχνείου 136) και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ.: 159078243 της Δ.Ο.Υ. Α ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης αναγνωρίζει τα εξής:

A. Η επεξεργασία των δεδομένων του όπως περιγράφεται κατωτέρω στηρίζεται στις εξής νομικές βάσεις:

  • Εκτέλεση παραγγελίας: Προκειμένου επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης να ολοκληρώνει τις παραγγελίες του www.kingstrom.gr είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από τον επισκέπτη/εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη κατά την εγγραφή και την καταχώριση της παραγγελίας του στην φόρμα καταχώρισης της παραγγελίας και η καταγραφή των συναλλαγών του.

Σκοπός της βασικής αυτής επεξεργασίας των δεδομένων είναι η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας με όλες τις επιπλέον διαδικασίες που μπορεί να χρειαστούν (επικοινωνία, ενημέρωση κατάστασης της παραγγελίας,  τόπος παράδοσης της παραγγελίας, επιβεβαίωση/ταυτοποίηση του χρήστη-πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, κ.α.).

Η εταιρία με την επωνυμία  ΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. διατηρεί επίσης το δικαίωμα τακτικής ενημέρωσης του χρήστη εφόσον συναινέσει για αυτό. Η ενημέρωση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει ενημέρωση για τα προϊόντα της ή/και προσφορές ή/και διαγωνισμούς, την επικοινωνία για τη βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της προς τα μέλη της καθώς και άλλες προωθητικές ενέργειες της και την εξυπηρέτηση παρόμοιων σκοπών.

  • Συγκατάθεση – συναίνεση: Ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης καλείται να δώσει την ειδική, ξεκάθαρη και ελεύθερη συγκατάθεση του στην εξατομικευμένη ανάλυση της καταναλωτικής συμπεριφοράς του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη με σκοπό την αποστολή σε αυτόν εμπορικής επικοινωνίας με προσωποποιημένες προσφορές για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρίας με την επωνυμία ΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ανάλογα με τις προτιμήσεις του με ή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση ώστε ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης να μπορεί να λαμβάνει εξατομικευμένες ενημερώσεις και προσφορές από την εταιρία με την επωνυμία ΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ που θα ταιριάζουν καλύτερα στο προφίλ και τις προτιμήσεις του.

Ο χρήστης υποχρεούται να έχει πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα για προβολή, διόρθωση και επικαιροποίηση και οφείλει να το γνωστοποιεί το συντομότερο στην εταιρία ΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

B. Επεξεργασία και είδος προσωπικών δεδομένων

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων: Η εταιρία ΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη, όπως αυτά δηλώνονται από τον ίδιο κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του και στην παραγγελία του στην φόρμα καταχώρισης στοιχείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Ο χρήστης/πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει 2 τρόπους για να διεκπεραιώσει μία ηλεκτρονική παραγγελία και να δηλώσει τα προσωπικά του δεδομένα:

  1. Ως επισκέπτης: στην περίπτωση αυτή τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την διεκπεραίωση της παραγγελίας και θα διαγράφουν αυτόματα μετά από διάστημα ενός μήνα. Μόνο κατόπιν συναίνεσης του πελάτη τα δεδομένα του θα χρησιμοποιηθούν έπειτα για προωθητικούς σκοπούς. Τα δεδομένα πραγματοποίησης της συναλλαγής θα κρατηθούν για φορολογικούς λόγους.
  2. Ως εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος: Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης/χρήστης έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα και τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας για (δέκα) 10 χρόνια ή μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους.

Είδος Προσωπικών Δεδομένων

Το είδος των προσωπικών δεδομένων που επεξεργάζεται η εταιρία είναι τα απολύτως αναγκαία για τον εκάστοτε σκοπό που επιδιώκουμε. Πιο συγκεκριμένα ενδέχεται να συλλέγουμε, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, τα παρακάτω:.

  • το πλήρες ονοματεπώνυμο
  • η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων
  • η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής)
  • τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο)
  • ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας
  • η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του πελάτη.

Με στόχο την εξατομικευμένη ανάλυση του πελάτη για αποστολή εμπορικής επικοινωνίας και διαφόρων προσωποποιημένων ενεργειών επεξεργάζεται επίσης:

– Προϊόντα που έχει αγοράσει στο www.kingstrom.gr
– Συχνότητα επισκέψεων στο www.kingstrom.gr
– Προϊόντα που έχει βάλει στο καλάθι του ή στην λίστα αγαπημένων στο www.kingstrom.gr
– Δημογραφικά στοιχεία που έχει δηλώσει στο www.kingstrom.gr
– Έτη παραμονής του ως εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης στο www.kingstrom.gr
– Συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες
– Δαπάνη που πραγματοποιήθηκε κατά την αγορά στο www.kingstrom.gr
– Ιστορικό παραγγελιών στο www.kingstrom.gr

Σε περίπτωση που ζητηθεί να γίνει παράδοση προϊόντων σε τρίτο πρόσωπο ο χρήστης έχει την πλήρη ευθύνη για την ενημέρωση και την πλήρη συναίνεση του προσώπου, που ορίζει ως παραλήπτη, για την κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων στην εταιρία ΨΥΧΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ για το σκοπό και μόνο της παράδοσης σε αυτό, των σχετικών προϊόντων και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τυχόν αξιώσεις του προσώπου αυτού έναντι της εταιρίας ΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας με τις τράπεζες που έχει αναλάβει τη διαδικασία της πληρωμής.

Αποδέκτες Δεδομένων: Για τα δεδομένα που είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση καθενός από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων κάθε αποδέκτη, οι αποδέκτες των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη είναι ή δύνανται να είναι:

  1. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της εταιρίας ΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  2. Οι φορολογικές αρχές και οι τραπεζικές αρχές σε περίπτωση σχετικού ελέγχου
  3. Εξωτερικοί συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες διαδικτύου, αποθήκευση και διαχείριση παραγγελιών, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, υπηρεσίας (ταχυ)μεταφοράς ή ομαδικής αποστολής προϊόντων, υπηρεσίες εγκατάστασης προϊόντων και υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων πωλήσεων, πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου και τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης πελατών με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρία ΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

H εταιρία με την επωνυμία ΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ καταβάλει κάθε προσπάθεια με στόχο να λαμβάνονται όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένων των κατάλληλων πολιτικών και διαδικασιών ώστε να αποτρέπουν την αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών της που επεξεργάζονται και διαθέτουν και εφαρμόζουν διαδικασίες διαχείρισης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων κατά τρόπο που είναι σύννομος και τα προστατεύουν σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ).

Γ. Δικαιώματα χρηστών

Κάθε χρήστης έχει τα δικαιώματα που ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία:

Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματά σας. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας χωρίς κόστος, στέλνοντάς μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@kingstrom.gr, αναφέροντας απλώς σε εμάς τον λόγο του αιτήματός σας και το δικαίωμα που θέλετε να ασκήσετε.

Συγκεκριμένα, ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί τη βάσει της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

    1. Έχετε δικαίωμα ενημέρωσης. Αυτό σημαίνει ότι έχετε δικαίωμα να ενημερώνεστε με σαφήνεια, διαφάνεια και κατανόηση για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για τα δικαιώματά σας.
    2. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως το δικαίωμα διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
    3. Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης). Να θυμάστε ότι εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα για να τροποποιήσετε ή να επικαιροποιήσετε τις πληροφορίες που σας αφορούν. Ωστόσο, με την ενεργή παροχή των προσωπικών δεδομένων σας σε εμάς με οποιονδήποτε τρόπο, εγγυάστε ότι αυτά είναι αληθή και ακριβή και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίησή τους. Την αποκλειστική ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκλήθηκαν στην ιστοσελίδα μας ή στο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την ιστοσελίδα ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι κατά γενικό κανόνα θα πρέπει να παρέχετε μόνο τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων, εκτός από το βαθμό που αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου.
    4. Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη. Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.
    5. Έχετε δικαίωμα μεταφοράς των δεδομένων σας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.
    6. Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.
    7. Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.
    8. Επιπλέον, έχετε δικαίωμα εναντίωση στην επεξεργασία των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς. Μπορείτε να άρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή:
      • Είτε ακολουθώντας τις σχετικές ρυθμίσεις στα email που σας αποστέλλονται (unsubscribe)
      • Είτε απενεργοποιώντας τα cookies, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.
    9. Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια εποπτική αρχή στην Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Αθήνα / www.dpa.gr, τηλ. 2106475600)

Πότε απαντάμε στα αιτήματα σας σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Απαντάμε στα αιτήματά σας δωρεάν, χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών, εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Αν τα αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μας μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

Δ. Cookies

Μπορείτε να εμποδίσετε την εγκατάσταση των cookies που καταγράφουν τις παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας μέσω της αντίστοιχης ρύθμισης του προγράμματος φυλλομετρητή σας. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή μπορεί να μην είναι δυνατή η χρήση όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας μας.

Ε. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εν λόγω υπηρεσία δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, συνεπώς η εταιρεία δε θα επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα ανηλίκων.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους, αναλαμβάνει δε να ενημερώνει τους χρήστες της για τυχόν τροποποιήσεις μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα δεδομένα του καθώς και την επεξεργασία και προστασία τους ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης δύναται να απευθύνεται στην εταιρία ΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ στο email: info@kingstrom.gr και στην τηλεφωνική γραμμή 2410 413 045.

Η εταιρία με την επωνυμία ΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ δηλώνει ότι ουδεμία άλλη χρήση των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη θα γίνει για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στους παρόντες όρους χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και, όπου απαιτείται, ρητή συγκατάθεσή του.

menu